Какво да очакваме от липосукцията?

Класическата липосукция е най-лесният и бърз метод за окончателно премахване на нежеланите мастни натрупвания в определени области на тялото, както и за склуптуриране на цялостния силует.
 
Важно е да знаете, че липосукцията не е решение срещу наднорменото тегло. Тя може да ви помогне да оформите проблемните зони, които не се повлияват от диети и спорт, съответно операцията не е подходяща за пациенти с значително наднормено тегло.
 
При средно пълни и дори слаби хора обаче често има мастни натрупвания в определени области, които не изчезват по никакъв друг начин или много трудно, при, което останалата част от тялото отслабва твърде много и не изглежда добре. Тогава най-доброто решение е липосукцията.
 
Важно е да се знае също, че съвременната процедура не е онзи драстичен и болезнен метод от миналото, за който се говори със страх и неприязън. Както не спира желанието на хората да изглеждат добре така и не спира усъвършенстването на този метод. Апаратите са много по-съвременни, канюлите много по-малки, резултатите постоянни и много по-добри.
 
Премахнатите мазнини изчезват завинаги и при един умерен хранителен и двигателен режим тялото не възвръща предишния си вид и форми!
 
 
Цената на липосукцията също не е висока. Има напълно изгодни предложения, при които сумата е от порядъка на 1500 лв на зона.